Activiteiten

Wij hebben de voorzieningen en vinden het leuk grote groepen te ontvangen. Wij helpen u graag bij het ondernemen van activiteiten op en rond onze camping.

Eerder al hebben wij erg gezellige zomeravonden gehad, met liedjes rond het kampvuur en of met het bakken van broodjes. Daarnaast, zijn er ook crea knutsel evenementen ondernomen nadat kinderen van de camping schelepen gevonden hadden op het strand.

Wij moedigen spontaniteit van onze gasten voor het ondernemen van wat te organiseren aan en stellen graag de middelen te beschikken mochten we die hebben.

 In onze gezelschapsruimte hebben wij meerdere bordspelen om met de hele familie (tegen een andere familie) te spelen. Zo hebben wij een groot zelfgemaakt kolonisten van Catan en een viking avontuur spel.

Andere dingen die je op de camping kunt doen zijn;

In de zee zwemmen ~ aan het strand chillen ~ zand en modder kastelen bouwen ~ op insecten jacht ~ hout sprokkelen voor een kampvuur ~broodjes en worstjes braden op het kampvuur ~ hutten bouwen ~ in de speeltuin spelen,~ vogels spotten ~ Het Viking Avontuur spel spelen ~ schat zoeken ~ lekker wandelen ~ barnstenen zoeken ~ een boek lezen ~ lekker luieren in de zon ~ uitslapen ~ de schapen helpen eten geven ~ het kippen hok uitmesten….. uuuh? ~ Het grote Kolonisten van Catan spel spelen ~ Mise knuffelen, gitaar spelen ~ enzovoort enzovoort.

En anders…. gewoon lekker helemaal niets. 

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Via het onderstaande contactformulier kunt u makkelijk uw vragen sturen.