Wie zijn wij?

Wij zijn Nederlanders die natuur, rust en vrijheid vinden in Denemarken​

 

Wij zijn: Paula, Peter en Marit
We zijn de eigenaren van een prachtig gebied in Denemarken. Hier volgen we het ritme van ons hart, want dat is hoe wij in het leven willen staan.
Het ritme van ons hart en ons leven heeft ons nu naar Denemarken gebracht. Sinds het begin van 2013 wonen Peter en Paula in het plaatsje Hou, op een prachtige boerderij met 3.5 hectare grond. Marit, de jongste dochter van Peter, heeft nog haar schooljaar afgemaakt in Nederland, maar is sinds juli 2013 ook bij ons komen wonen.

We genieten van de prachtige omgeving. Het is hier een heerlijk gebied met naald- en loofbos, heide, weilanden en zelfs een eigen strand en zee op loopafstand van ons huis. Hiermee is onze droom uitgekomen. We droomden van een leven midden in de natuur. We wilden zoveel mogelijk van de natuur genieten, lekker buiten zijn, ons eigen eten kweken en ons kunnen verwonderen over het prachtige landschap.

Onze droom en levenswijze willen we graag met anderen delen. Daarom hebben we gekozen om een mini-natuurcamping te starten. Bovendien verhuren we een aantal trekkershutjes, een tipi en een appartement. We hopen dat jullie als gasten bij ons komen overnachten. Je kunt dan kiezen om op jezelf te zijn en rust te vinden, maar ook om gezellig samen te zijn met anderen. Dat kan zowel overdag als ‘s avonds, binnen in onze gemeenschapsruimte, of buiten rond een kampvuur. Het is allemaal mogelijk.

Ik vertrek!

Op 19 april 2014 en op 3 oktober 2015 was het verhaal van ons vertrek op televisie te zien. Dit was in een normale uitzending van ‘Ik vertrek‘ en in de speciale uitzending van ’10 jaar ik vertrek’.

Ben je nieuwsgiering, lees hier hoe het nu met ons gaat. 

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Via het onderstaande contactformulier kunt u makkelijk uw vragen sturen.