Voor de dierenvrienden

Op onze camping kun je een heleboel dieren vinden. Van viervoeters tot vogels en vissen. Lees hier over onze dieren en kom te weten wat ze allemaal wel en niet lekker vinden.

 

Mise

Mise is onze lieve slaaphond. In waken is ze namelijk niet zo niet zo goed. Maar dat is eigenlijk maar beter ook. Stel je voor dat ze zou blaffen elke keer wanneer er iemand naar het washok gaat. Dan zouden we gek worden van het blaffen.

Mise woont bij ons in huis en krijgt hier ook te eten.  Ze is nieuwsgierig en komt graag even een kijkje nemen op het veld. Heel soms mag je haar een honden snoepje geven, maar meer niet. Aaien mag altijd, maar als ze wegloopt, wilt ze niet meer. 

Afia

Afia is onze nieuwsgierige knuffelkat. Ze komt graag even kijken wat jullie aan het doen zijn. Ook vindt ze het fijn om geaaid te worden, maar als haar staartje begint te zwiepen… is het klaar en moet je haar met rust laten. Pas op ze kan bijten, dus kijk uit.

Afia is er nieuwsgierig.  Als jullie tent of caravan open staat, kan ze zo wel eens binnenlopen. Kijk goed bij het vertrekken, of je haar niet meeneemt. Ze kruipt overal in. Zelfs in hoge bomen.

Bif en Knorr

Bif en Knorr zijn onze hangbuikzwijntjes. De twee dames zijn zusjes. Ze kunnen een beetje knorrig zijn, maar ze zijn  gek op groenten! Je mag ze graag eten geven. Dan smikkelen ze zo alles naar binnen. Maar niet met je handen bij hun bek komen. Het is niet de bedoeling dat ze hapjes van jou nemen.  De schillen van aardappels, meloen, groeten, peentjes enzovoort enzovoort….. vinden ze veel lekkerder.  Let op dat er geen vlees en vis tussen het eten zit. Dat is niet goed voor hun hangbuikjes

De schapen

Achter op het zee zicht veld vind je lieve schapen. Ze komen echt naar je toe en willen graag over hun kop geaaid worden. Ze krijgen twee keer per dag brokjes van ons. Zelf mag je af en toe een peentje en of een blaadje sla geven. Ze eten ze zo uit je hand! Pas wel op dat ze niet naar je vinders happen. En ga het hok niet in, want de kleine mannetjes kunnen bokken. 

Onze kippen en hanen

Op de camping vind je ook een heleboel kippen. Die vinden etensrestjes heel lekker. Je mag ze een beetje eten geven, maar geen brood, want daar gaan ze heel vies van poepen. 

Konijn

Dit is ons konijn (en Mise).  Je vind haar naast het kippen en vogeltjes hok.  Ze is gek op wortels en andere groenten en kan erg goed gangen graven. Je mag haar aaien, maar ze is een beetje schuuw en hopt zo weg. 

De vogeltjes in onze volieren

Als laatst hebben we ook nog een heleboel verschillende vogeltjes in onze vogel voliére. Samen kwetteren ze de mooiste geluidjes. We hebben parkietjes, rijsvogeltjes, zebravinken, en kwarteltjes. 

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Via het onderstaande contactformulier kunt u makkelijk uw vragen sturen.