Vakantiehuis Strandgaarden

Strandgaarden is het perfekte vakantiehuis als u zich wilt terugtrekken in de natuuren wilt genieten van de natuur samen met het gezin. 

”Strandgaarden” is een wat oudere charmerende boerderij met een grote tuin. Het huis is in oude stijl ingericht met een ruime keuken, eetkamer en woonkamer waar iedereen gezellig rond het haardvuur kan zitten. Het huis is geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen.

Op de begane grond is er een kinderkamer met een stapelbed, een slaapkamer met dubbel bed, en een moderne badkamer met douche. Op de eerste verdieping bevindt zich een tv-kamer, een slaapkamer met twee enkele bedden en een grote masterbedroom met een balkon en uitzicht op zee. Bij het huis bevindt zich ook een deels overdekt terras met zich op het zuiden.

Bij Strandgaarden kom je heel dicht bij de Deense natuur. Hier vind je duizenden wilde bloemen, kruiden, vlinders en insecten. Aan de voorkant van het huis ligt een mooi meer om te vissen, waar je eigen forellen kunt vangen. Daarnaast kun je langs de kust allerlei verschillende vogels en soms ook zeehonden zien.

Droom je ervan om op vakantie barnsteen te vinden, je eigen vis te vangen en maaltijden te creëren met zelf geplukte wilde kruiden, dan is hier de mogelijkheid.

Specificaties
  • Een ruime keuken
  • Een grote woonkamer en eetkamer
  • Kinderkamer met stapelbed
  • Slaapkamer met een 2-persoonsbed
  • Moderne badkamer met douche
  • Tv-kamer
  • Slaapkamer met twee enkele bedden
  • Grote masterbedroom met een balkon en uitzicht op zee

Hier vind je alleen geen Wi-Fi, grote TV-pakketten of een jacuzzi. Daarentegen vinden jullie tijd, aanwezigheid en jullie worden gewekt door de golven en de mooiste zonsopkomsten vanuit de zee.

Locatie
Vooraan het huis ligt een mooi groot meer waar jullie je eigen forel kunnen vangen.
Vanuit het huis loopt de strandweide helemaal door tot aan de kust, waar volop gelegenheid om te zwemmen. Het gebied is niet openbaar, dus je hebt het helemaal voor jezelf. Binnen het eerste rif is er zeer ondiep water, wat de kust erg kindvriendelijk maakt. Als je verder gaat, zul je al snel dieper water vinden dat perfect is om te zwemmen en duiken.

De buren hebben een kleine natuur camping waar ze vers afgebakken broodjes, koude dranken en ijsjes verkopen. Verder liggen er in de buurt velen kleine groentestalletjes waar ze verse groenten uit de eigen moestuin en eieren van eigen kippen verkopen.

Lees hier meer over de verschillende bezienswaardigheden in de buurt. 

Prijs en beschikbaarheid

De huurder wordt verwacht zelf bij vertrek het huis schoon te maken. De schoonmaak kan vooraf bij het huren besteld worden voor 750 Dkk.
Het huis heeft zonne-energie en er is een houtkachel met brandhout voor gratis gebruik. Als alternatief is er een stookolieketel.

Prijs                                                                    –         6.000 dkk. per week
Elektriciteit                                                        –         3,5 dkk. per kWh.
Olie                                                                     –         13  dkk. per liter
Schoonmaak                                                    –         750 dkk. Kan bijgekocht worden

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Via het onderstaande contactformulier kunt u makkelijk uw vragen sturen.