Kamperen

Bij ons kun je kamperen op een prachtig terrein met ruime campingplaatsen en dichtbij zee.

Je kunt overnachten in je eigen caravan of tent, maar je kunt er ook voor kiezen om een nachtje door te brengen in een van onze trekkershutten.
Waar je ook voor kiest, je overnacht midden in de Deense natuur en vlak bij zee. 

Al onze gasten kunnen gebruikmaken van de wc’s, warme douches, een volledig ingerichte keuken en een gemeenschapszaal waar je samen lekker kunt eten, kletsen en of spelletjes spelen.

Op de camping is er genoeg voor jong en oud te doen en te beleven. Lees hier over mogelijke activiteiten. Ook hebben we meerdere fiets en wandelroutes in de buurt voor u uitgestippeld.  

Voor wie ons al eens heeft bezocht, vanaf dit jaar zijn er een aantal wijzigingen. Vorig jaar kregen wij te horen dat onze camping zich bevindt in het natura 2000 gebied. Hierdoor mogen wij op sommige plekken geen camping meer houden. De plaatsen op het zeezichtveld komen daardoor te vervallen. Ook is het eilandveld nog maar voor de helft toegankelijk. In overleg met de gemeente zijn er nu 15 nieuwe plaatsen.

  • Zeven plekken op het eilandenveld met een stroomaansluiting.
  • Vijf nieuwe, mooie plekken in het bos. 
  • Drie plekken voor campers en caravans, geschikt voor bezoekers die één nacht willen verblijven.

Deze veranderingen hebben een positieve werking op de camping. We zijn nu nog meer een natuurcamping. Het terrein is compacter en er zijn meer gedeelde plekken voor twee. 

 

Wil je graag je huisdier meenemen op vakantie, dan is dat mogelijk maar doe dit graag in overleg met ons. Echter altijd aan de lijn ook bij de caravan en of tent. Wij hebben namelijk een aantal dieren rondlopen, vliegen en of zwemmen op het terrein, en willen graag het welzijn van iedereen garanderen.  Er is een honden losloop veld op de camping aanwezig. 

Reizen jullie met een grote camper, caravan of tent? Laat het vooraf onseven weten.  Reserveren of even bellen is in het hoogseizoen nodig. Hopelijk tot snel op onze camping  Natuur Vakantie Denemarken!

Prijzen

Volwassenen                                             –        €11,-  /  80 dkk            per persoon per nacht
Kinderen t/m 12 jaar                                –        €6,50  /  50 dkk           per kind per nacht
Elektriciteit                                                 –        €5,-  /  40 dkk              per nacht
Opladen*                                                    –        €1,-  /  7,5 dkk              per dag
Bezoekers                                                  –        €2,-  /  15 dkk              per dag
Parkeren bij de tent of caravan**          –        €10,- / 75 dkk              per nacht

*Elektriciteit voor het opladen van kleine elektrische apparaten zoals; telefoons, tablets, Ipads camera’s, laptops, powerbanks enz.
** Parkeren op het parkeerterrein is gratis.

Incl. gebruik van douche, keuken en gemeenschappelijke ruimte.
Let op! Er is geen stortplaats voor chemische toilet voor camper en caravan aanwezig. Het is echter wel mogelijk om een, kleine losse hanteerbare tank waar biologish afbreekbaar stof in zit bij de put in het bos te storten. 

Aankomst camping 
14:00 – 21:00

Aankomst hutjes, bungalow en appartement 
15:00 – 21:00

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Via het onderstaande contactformulier kunt u makkelijk uw vragen sturen.