Kamperen

Bij ons kun je kamperen op een prachtig terrein met ruime campingplaatsen en dichtbij zee.

Je kunt overnachten in je eigen caravan of tent, maar je kunt er ook voor kiezen om een nachtje door te brengen in een van onze trekkershutten. Waar je ook voor kiest, je overnacht midden in de Deense natuur en vlak bij zee.

Al onze gasten kunnen gebruikmaken van de wc’s, warme douches, een volledig ingerichte keuken en een gemeenschapszaal waar je samen lekker kunt eten, kletsen en of spelletjes spelen. Op de camping is er genoeg voor jong en oud te doen en te beleven. Lees hier over mogelijke activiteiten. Ook hebben we meerdere fiets en wandelroutes in de buurt voor u uitgestippeld.  

Wil je graag je huisdier meenemen op vakantie, dan is dat mogelijk maar doe dit graag in overleg met ons. Echter altijd aan de lijn ook bij de caravan en of tent. Wij hebben namelijk een aantal dieren rondlopen, vliegen en of zwemmen op het terrein, en willen graag het welzijn van iedereen garanderen.  Er is een honden losloop veld op de camping aanwezig. 

 

In het voor- en naseizoen zijn er meestal genoeg plekken vrij, maar we raden je aan om voor het hoogseizoen te reserveren, zeker als je langer dan een nachtje wil blijven.

Het eiland camping veld

Ons eilanden campingveld is een gezellig veld met ruime kampeerplekken met een stroomaansluiting. Het veld is rondom beschut met bomen en verder is er aan de rand van het bos een leuke speelplek voor de kinderen. In het midden van het veld is er een kampvuurplaats en een volleybalveldje om lekker te sporten.

Prijzen

Volwassenen                                             –        €11,-  /  80 dkk            per persoon per nacht
Kinderen t/m 12 jaar                                –        €6,50  /  50 dkk           per kind per nacht
Elektriciteit                                                 –        €5,-  /  40 dkk              per nacht
Opladen*                                                    –        €1,-  /  7,5 dkk              per dag
Bezoekers                                                  –        €2,-  /  15 dkk              per dag
Parkeren bij de tent of caravan**          –        €10,- / 75 dkk              per nacht

*Elektriciteit voor het opladen van kleine elektrische apparaten zoals; telefoons, tablets, Ipads camera’s, laptops, powerbanks enz.
** Parkeren op het parkeerterrein is gratis.

Incl. gebruik van douche, keuken en gemeenschappelijke ruimte.
Let op! Er is geen stortplaats voor chemische toilet voor camper en caravan aanwezig. Het is echter wel mogelijk om een, kleine losse hanteerbare tank waar biologish afbreekbaar stof in zit bij de put in het bos te storten. 

Aankomst camping 
14:00 – 21:00

Aankomst hutjes, bungalow en appartement 
15:00 – 21:00

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Via het onderstaande contactformulier kunt u makkelijk uw vragen sturen.