Kamperen

Bij ons kun je kamperen op ons prachtige terrein, met ruime campingplaatsen. Je kunt overnachten in je eigen caravan of tent, maar je kunt er ook voor kiezen om een nachtje door te brengen in een van onze hutten. Waar je ook voor kiest, je overnacht midden in de natuur en vlak bij de zee. Al onze gasten kunnen gebruikmaken van de wc’s, warme douches, een volledig ingerichte keuken en een gemeenschapszaal, waar je lekker samen kunt eten, kletsen of bijvoorbeeld spelletjes spelen. In deze zaal kunt u dus ook met slecht weer lekker vakantie vieren en gemakkelijk en droog uw eigen maaltijd bereiden en eten.

Wil je graag ook je huisdier meenemen op vakantie, doe dat dan in overleg met ons. Wij hebben namelijk zelf een aantal dieren (katten, kippen, schapen, hangbuikzwijnen en vissen) rondlopen of zwemmen op het terrein.

In het voor- en naseizoen zijn er meestal genoeg plekken vrij, maar we raden je aan om voor het hoogseizoen te reserveren, zeker als je langer dan een nachtje wil blijven.

Het eilandveld

​Ons eilanden campingveld is een gezellig veld met ruime kampeerplekken met een stroomaansluiting. Het veld is rondom beschut met bomen. Verder is er aan de rand van het bos een leuke speelplek voor de kinderen, en is er in het midden is er een volleybal veldje, een kampvuurplaats en wat groen.

Zeezichtveld

Leuke plaatsen zonder stroom, met wat minder beschutting fantastisch uitzicht op zee opkomende zon in de morgen uit zee.

Prijzen

​Volwassenen                                                    –                      €10,- per persoon per nacht
Kinderen t/m 12 jaar                                       –                      €6,- per persoon per nacht
Elektriciteit voor tent, caravan of camper    –                      €5,- per nacht

Incl. gebruik van douche, keuken en gemeenschappelijke ruimte.
Let op! Er is geen stortplaats voor chemische toilet voor camper en caravan aanwezig.

Aankomst na 14 uur, vertrek voor 10 uur ‘s ochtends. In overleg met ons zijn andere tijden ook mogelijk. 

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Via het onderstaande contactformulier kunt u makkelijk uw vragen sturen.